• SPRINT vez mašina ::: predo ada

SPRINT – serija fleksibilnih vez mašina sa jednom glavom, sa slobodnom rukom

SPRINT 6 i SPRINT 6 XL su najuspešniji modeli naših popularnih vez mašina sa jednom glavom iz serije SPRINT. Mašine nude sve načine rada kao što su rad na stolu, rad na kapama i rad na gotovim proizvodima. SPRINT modeli imaju najmanju slobodnu ruku koja je dostupna za industrijske vez mašine. Ova novorazvijena slobodna ruka nudi veću slobodu veza na ranije teškim ili čak nepristupačnim mestima, kao što su vrlo mali džepovi na košulji.

Kao najnoviji i dodatni modeli, SPRINT, SPRINT 7 L i SPRINT 7 XL predstavljaju vodeću liniju serije SPRINT. Opremljeni snažnim servomotorima poslednje generacije, 18 igala i drugim poboljšanjima, SPRINT 7, SPRINT 7 L i SPRINT 7 XL odgovaraju čak i najvišim zahtevima u proizvodnoj oblasti.

Postavili smo nove standarde

Serija je opremljena najtanjom slobodnom rukom u industriji vezenja. Omogućuje narudžbe koje prethodno nisu mogle biti obrađene, npr. Džepovi košulje ili cipele. Mašine su konstruisane bez "pikera" na prednjoj strani. Vaša prednost: Tekstil se više ne može uhvatiti u kuku i zato ostaje neoštećen. Oslonite se na kvalitetnu proizvodnju sa najmanjim nedostacima na slobodnoj ruci.


Specifičnosti vez mašina serije

SPRINT

Izdvajamo iz ponude SPRINT vez mašine:

sprint 6 vez mašina - predo doo

SPRINT 6 / SPRINT 7

Osnovne mašine u seriji SPRINT su sa oznakom SPRINT 6 i SPRINT 7. Radno polje je je 460 x310 mm. Mašine imaju mogućnost rada na bordirnom ramu, na pojedinačnim ramovima za krojenu robu, na kapama I na gotovim proizvodima. Verzija SPRINT 6 ima mogućnost rada sa 12 boja (12 igala) dok SPRINT 7 omogućava rad sa 18 boja (18 igala).

sprint 7L vez mašina - predo doo

SPRINT 7L

Mašina SPRINT 7 raspolaže sa radnim poljem od 600x400mm I sa mogućnosti rada sa 18 boja (18 igala). Sa povećanim radnim poljem I kontrukcijom sa visećim servo motorom omogućava veću fleksibilnost u korišćenju. Mašina ima mogućnost rada na bordirnom ramu, na pojedinačnim ramovima za krojenu robu, na kapama I na gotovim proizvodima, ali zbog specifične konstrukcije omogućava rad I na robusnim predmetima rada, kao npr. koferima.

sprint 6XL vez mašina - predo doo

SPRINT 6XL

SPRINT 6XL je razvijena varijanta mašine SPRINT 6 u smislu veličine radnog polja. Mašina raspolaže sa 12 igala, ali sa radnim poljem od 1200x280 mm koja omogućava obradu I puno većih površina.

sprint 7XL vez mašina - predo doo

SPRINT 7XL

Ova mašina je vrhunac u seriji SPRINT, pruža sve mogućnosti kao prethodne mašine ali i nudi za izbor 18 boja (18 igala) i veliko radno polje od 1400x400 mm.

Opcije i pribor »

SPRINT vez mašine mogu se po želji proširiti integriranjem dodatnih uređaja.

dodatak ravan vez - predo doo

RAVAN VEZ

Ravan vez u bordirnom ramu ispunjava najviše zahteve u svim oblastima primene. Isto nudi gotovo beskrajne mogućnosti da optimalno predstavite svoj motiv.

dodatak kape - predo doo

KAPE

Dodatak mehanizma za rad na kapama omogućava Vam da efikasno implementirate svoje ideje u sektoru veza na kapama i na taj način proizvedete najviše pojedinačnih kapa u malim serijama.

dodatak obuća - predo doo

SPORTSKA OBUĆA

Dodatkom za rad na sportskoj obući dobija se mogućnost oplemenjivanja predmeta rada sa imenom ekipe, imenon omiljenog igrača. Na ovaj način stvara se predmet koji je jedinstven I obeležen prema ličnom zahtevu kupca.

dodatak šablon ram - predo doo

ŠABLON RAM

Uz pomoć šablon rama možete efikasno kreirati nazive imena. Uz jednostavno rukovanje I malo napora možete odraditi vezove sa različitim ili istim nazivom.

dodatak ram za vez na džepu košulje - predo doo

RAM ZA VEZ NA DŽEPU KOŠULJE

Vezovi na džepu košulje sa ličnim inicijalima, logotipom firme, modernom aplikacijom individualizuju odeću i izražavaju ličnost ili korporativni identitet..

dodatak magnetni ram - predo doo

MAGNETNI RAMOVI

Sa magnetnim ramovima raznih veličina možete odraditi vez na širokoj paleti materijala i gotovih predmeta. Sa brzim i bezbolnim zatezanjem predmeta rada uz pomoć magnetnih ramova ubrzavate proces rada, specifičan način prihvata materijala između dve magnetne površine izbegavate otisak rama na predmetima rada. Bezbolno možete zatezati i debele i trvde materijale.

dodatak cilindrični ram - predo doo

CILINDRIČNI RAM

Uski cilindrični ram koristite za izradu veza na okruglim zatvorenim delovima npr. Rukavima jakne, čarape, rukavice ili znojnice itd i za obradu imena, logotipa ili modnih aplikacija.

aparat za našivanje šljokica - predo doo

APARAT ZA NAŠIVANJE ŠLJOKICA

Sa jedinstvenom preciznošću uz brzinu rada od 1.000 uboda/minut možete našivati šljokice i štrass kamenčiće.

aparat za našivanje bisera - predo doo

APARAT ZA NAŠIVANJE BISERA

Sa ovim najnovijim razvojem, sada možete značajno proširiti granice mogućnosti našivanjem bisera i s tim povećati izgled Vašeg dizajna.

aparat za našivanje kordela - predo doo

APARAT ZA NAŠIVANJE KORDELA

Aparat za našivanje kordela proširuje mogućnost rada na Vašoj mašini, ugradnjom ovog aparata možete predmete rada oplemeniti sa kordelima raznih boja, dimenzija u struktura.

dodatak bušač - predo doo

BUŠAČ

Uz pomoć bušača možete da radite tzv.”beli vez”, nož automatski izrezuje rupu na predmetu rada, koja se posle vezom opšiva.

Kreativna raznolikost »

Različite mogućnosti primjene i proširenja za sve zahtjeve i područja

novi sistem za brzu promenu - predo doo

NOVI SISTEM ZA BRZU PROMENU

Novo razvijeni sistem brze promene QUICK CHANGE SYSTEM omogućava brzu i jednostavnu promenu izmedju različitih objekata i okvira na Vašoj SPRINT mašini. Ovo može ubrzati opšti tok rada, skratiti vreme postavljanja i bolje iskoristiti radno vreme.

sloboda izbora - predo doo

SLOBODA IZBORA

Čvrsta konstrukcija i najkvalitetniji materijal i relativno mala težina, pružaju optimalne uslove za korišćenje SPRINT-a ne samo u radionici, u studiju ili radnji, već i mobilnog na sajmovima, tržnicama ili sportskim i marketinškim događajima.

sprint tehnologija - predo doo

TEHNOLOGIJA

Mašine SPRINT-a kao i SPRINT L i XL serija mogu se koristiti kao solisti kao i timski igrači. Ovo omogućava trenutna kontrolna jedinica serije T sa širokim povezivanjem i mrežnim opcijama.