• pregled vez mašina ZSK ::: predo ada

PREGLED VEZ MAŠINA ZSK

sprint vez mašina - predo doo

SPRINT

SPRINT je naš svestrani uređaj sa jednom glavom za vez do 18 igala, sa najtanjom slobodnom rukom u industrijskom vezu i dve posebne opcije: servo motor i veće polje za vez.

Detaljnije ...
racer vez mašina - predo doo

RACER

Pomoću RACER-a postavili smo svetski standard za vez mašine sa slobodnom rukom. Od 1 do 8 glava sa do 24 igle po glavi, RACER je takođe pogodan za velike naloge i, na zahteve, sa većim radnim poljem za vez za "velike stvari".

Detaljnije ...
challenger vez mašina - predo doo

CHALLENGER

Nova vrhunska klasa naših ravnih vez mašina idealno je sredstvo za efikasnu proizvodnju za rad u bordirnom ramu i pojedinačnim ramovima. Program se kreće od 10 do 15 glava sa 9 ili 12 igala.

Detaljnije ...
Serije S, M, L, X, Y, Z - predo doo

Serije S, M, L, X, Y, Z

Dizajnirani za efikasnu proizvodnju u bordirnom ramu i pojedinačnim ramovima, raspon naših vez mašina visokih performansi varira od malog S modela sa jednom glavom za vez do ogromne mašine sa 56 glava sa tipičnim Schifflijevim ponavljanjem.

Detaljnije ...
Tehnički vez - predo doo

Tehnički vez

Sa puno znanja i dugogodišnjim iskustvom u konstrukciji tekstilnih mašina, preneli smo širok spektar naših vez mašina u industrijske primene i razvili tehnički sistem za vez.

Detaljnije ...