• Pregled pribora ::: predo ada

PREGLED PRIBORA

Stvorite od opšte vez mašinu specijalnu - sa širokom ponudom dodataka

Sve naše mašine su pravi svestrani talenti. U vezi sa mnoštvom dostupnih opcija, mašine se mogu proširiti kako bi postali pravi specijalisti i otvoriti dodatna polja primene. Jedva da postoje ograničenja za vašu kreativnost. Mogu se obraditi različiti tanki ili debeli konci, našivati šljokice, štrass kamenčiće i biseri, trake i petlje postaviti u bilo kojem pravcu. Ili izbušiti rupe sa bušačem ,izrezati vezene motive pomoću sekača sa vrućim vazduhom Paleta medija koje možete uređivati i dizajnirati je slično: od tekstila, kape, cipela, zastava, kaiševa, VIP traka i amblema, pa sve do neprekidne robe za industriju namještaja ili kućnog tekstila.

Otkrijte novi potencijal

Različita proširenja se ne koriste samo u sektoru mašina za tekstil, već i u vezi sa našim F i V glavama u specijalnom okruženju mašina. Zatim se elektrode mogu fiksirati na tekstilnim nosačima sa Moos vezom . Uređaji za šljokice ugrađuju funkcionalne šljokice o LED kao i senzore. Umesto kablova mogu se obraditi antene napravljene od najfinijih žica. Otkrijte opcije koje vam nude naše mašine i dodaci.

Rado ćemo Vam savetovati izbor odgovarajuće opreme za opremanje ili naknadnu ugradnju na vaše ZSK mašine.

Aparat za našivanje šljokica	 - predo doo

Aparati za našivanje šljokica

Naši aparati za našivanje šljokica su širom sveta poznate po savršenim rezultatima rada. Nudimo jedinice za šljokice za mašine za vezenje od MSCD serije. Prekretnice su bile razvoj uređaja za šljokice do 22 mm, blizanaca i uređaja za šljokice od kristala.

Detaljnije ...
Aparat za našivanje kordela - predo doo

Aparati za našivanje kordela

Da li tražite način za tačno našivanje kordela, efektivnih prediva? Za to nudimo naš novi, patentirani ZigZag EP1.2 aparat za našivanje kordela. Pomoću inovativnog uređaja možete postavljati materijale i čvrsto ih vezati.

Detaljnije ...
Dodatak za sečenje vrućim vazduhom - predo doo

Aparat za sečenje vrućim vazduhom

Da li tražite jeftinu alternativu laserskom mostu? Koristite postupak sečenja vrućim vazduhom (HAC) za sečenje tekstila. Naš pogon premijerno je predstavljen na ITMA-i u Milanu 2015. godine i od tada se dokazao.

Detaljnije ...
Roll2Basket - predo doo

Roll2Basket

Za Vas smo dodatno razvili naš sistem trake: Roll2Basket omogućava vez na trakama širine od 10 mm do 150 mm. U zavisnosti od Vaših želja, vez možete imati u jednoj ili više boja. Pored čistog veza, na trake možete da našivate i kordel sa aparatom za našivanje kordela EP1.2, u ovom slučaju na smanjenom polju za vez.

Detaljnije ...
Roll2Roll - predo doo

Roll2Roll

Sa sistemom Roll2Roll za naše RACER mašine, možete brzo i lako proizvoditi serije u nizu. Naš uređaj omogućava rešenja za delimično i potpuno automatsko pravljenje veza na pojasevima, trakama i ostalim tekstilnim rolnama. Do dva različita materijala, npr. tkanina i flizelin se dovode ispod glave, zatim izvezu i na kraju namotaju na rolnu ...

Detaljnije ...
Bušač - predo doo

Bušač

Pomoću našeg uređaja za bušenje možete ostvariti svoju kreativnost bez poteškoća, jer se veličina i oblik izbušene rupe mogu birati gotovo slobodno. Bušač se sastoji od posebnog noža koji probija rupu u tkanini. Igla i konac otvaraju probušenu rupu i vežu je.

Detaljnije ...
Isključivanje glave - predo doo

Isključivanje glave

Veći prostor za dizajn i ekonomsku efikasnost – naš automatski isključivač glave i prošireno kretanje pantografa nude mnogo prednosti. Dajete glavi za vez priliku da posegne i izmeni polje za vez susedne glave za vez.

Detaljnije ...
Izmenjivač bobina - predo doo

Izmenjivač bobina za ravne vez mašine

Povećanje produktivnosti i do 15% - pomoću našeg sistema za promenu bobina (SKW) možete uvećati efikasnost vaše ravne vez mašine . Razvili smo najbolje isprobani model (SKW) u praksi posebno za naše visokoproduktivne vez mašine.

Detaljnije ...
Aparat za našivanje bisera - predo doo

Aparat za našivanje bisera

Dajte svojim dizajnom još kvalitetniji izraz - uz naš aparat za našivanje bisera. Omogućuje vezanje različitih bisera. Naša novost je razvijena isključivo za obradu pojedinačnih perlica i opciono se montira levo i / ili desno od glave za vez.

Detaljnije ...
Magnetni ramovi - predo doo

Magnetni ramovi Mighti Hoop i Hoop Master

Savršeno rešenje za brzo, sigurno i precizno zatezanje predmeta rada Mighti Hoop® i Hoop Master® - ova kombinacija magnetnih ramova I pomagala za pozicioniranje pojednostavljuje proces zatezanje pre veza.

Detaljnije ...