• Pregled softvera ::: predo ada

SOFTVERSKA REŠENJA - iskoristite maksimum potencijala vaše mašine

Moćan hardver zahteva moćan softver da bi iskoristio svoj puni potencijal. Softver omogućava komunikaciju između korisnika i mašina na prvom mestu. Služi i za efikasno osmišljavanje procesa, za otvaranje novih poslovnih područja, za prepoznavanje promena na tržištu i za fleksibilnu reakciju.


Mi u ZSK-u ne samo da razvijamo i izrađujemo visokokvalitetne vez mašine, već smo i uključeni u različita softverska područja da bismo vam olakšali posao. Sa našim rješenjima otvarate nove mogućnosti, pojednostavljujete svoje procese i povećavate kvalitet svojih rezultata. Neka vas inspirišu nove mogućnosti softverskih rešenja.

Base Pac 10 Softver	- predo doo

BASE PAC 10

Kreirajte, izmenite, upravljajte - naš BasePac je optimalan softver za izradu programa za vez u polju industrijskog veza, bez obzira da li ste početnik, napredni ili stručnjak.

Detaljnije ...
EPCwin Softver - predo doo

EPCwin softver

Ključni momenat u krajnjem kvalitetu veza je kvalitet programa za vez, kojim se vez mašina upravlja.Ovde, jedinstveni, modularni softver EPCwin postavlja nove standarde u pogledu funkcionalnosti i lakoće upotrebe.

Detaljnije ...
MyZSK Softver - predo doo

My.ZSK 4.0

My.ZSK je alat za prikupljanje, arhiviranje, obradu i vizuelizaciju svih relevantnih podataka povezanih sa vezovima u vašoj kompaniji. Softver Mi.ZSK ima najnoviju i potpuno revidiranu verziju 4.0 ...

Detaljnije ...