• SERIJE S, M, L, X, Y, Z vez mašine ::: predo ada

Serije S, M, L, X, Y, Z za najviše standarde kvaliteta

Bez obzira da li se fokusirate na vez koristeći bordirni ram ili pojedinačne ramove, vez mašine ZSK iz serije S, M, L, X. Y, Z su idealno sredstvo za proizvodnju koji će Vam omogućiti ispunjavanje najviših standarda kvaliteta Vaših kupaca. Dizajnirani za efikasnu proizvodnju, celokupan asortiman naših vez mašina visokih performansi varira od malog S modela sa jednom glavom za vez do ogromne mašine sa 56 glava sa tipičnim ponavljanjem uzorka Schiffli.

Vez mašine ZSK kombinuju svojstva koja je ranije bilo teško uskladiti: maksimalna preciznost slike veza i apsolutna pouzdanost neprekidnog rada.


Stabilna konstrukcija i posebno razvijeni prigušivači vibracija osiguravaju da mašine rade tiho i sa niskim vibracijama čak i pod maksimalnim opterećenjem. Izuzetno veliko radno polje u kombinaciji sa najvećom brzinom rada rezultiraju ogromnu produktivnost. Napravljene i proizvedene u Nemačkoj, naše mašine za vez garantuju najkraće vreme otplate zahvaljujući ogromnoj brzini, tačnosti i fleksibilnosti, kao i dokazanoj dugotrajnosti.

OPCIJE I PRIBOR

- aparat za našivanje kordela
- aparat za našivanje bisera
- bušač
- aparat za našivanje šljokica
- HAC aparat za sečenje sa vrućim vazduhom
- automatski menjač bobine SKW 1-1Specifičnosti vez mašina serije

S,M,L,X,Y,Z