• EPCwin Sotver ::: predo ada

EPCwin softver za profesionalne korisnike

Ključni momenat u krajnjem kvalitetu veza je kvalitet programa za vez, kojim se vez mašina upravlja.Ovde, jedinstveni, modularni softver EPCwin postavlja nove standarde u pogledu funkcionalnosti i lakoće upotrebe.

Bilo da se radi o značkama, logotipima, aplikacijama, dizajnu kućnog tekstila, stolnjaka, zavesa, sveobuhvatnog veza - EPCwin ima sve nivoe programa od dizajna do crtanja I punčovanja do uređivanja. Kao korisnik, uvek ste optimalno vođeni i podržani u svim radnim koracima. To znači: brz i efikasan rad.

EPCwin prihvata sve uobičajene formate slika iz različitih izvora poput skenera, interneta . Dostupne su efikasne funkcije za pripremu ovih obrazaca. Na primer, kombinovane skenirane delimične slike precizno kombinujte u celokupni obrazac. Funkcije posebno razvijene za crtanje tehnologije veza omogućavaju ciljano stvaranje kontura, bez obzira na kvalitet obrazaca slike. Alternativno, vektorske datoteke u formatima dkf, vmf, emf i ai mogu se uvesti iz drugih programa za crtanje. Crtanje tačnih kontura uzorka osnova je za izradu visokokvalitetnih programa za vez.

Pregled najbitnijih funkcija