• RACER ::: predo ada

RACER dobrodošli u budućnost produktivnosti

Vrhunska tehnologija

Pomoću mašina nove RACER serije postavili smo svetski standard za mašine za vez sa slobodnom rukom. Ovaj koncept mašine, razvijen i proizveden u Nemačkoj, garantuje najkraće vreme amortizacije zahvaljujući najvećoj brzini veza. Mašine za vez sa više glava daju ekstremnu tačnost veza, fleksibilne režime rada i proverenu dugovečnost.

Svi režimi rada spremni za upotrebu

Mašine za vez sa slobodnom rukom pruže mogućnost rada :
- na stolu u bordirnom ramu ili pojedinačnim ramovima
- na gotovim proizvodima
- na kapama
Prebacivanje između različitih aplikacija je brzo i bez napora.

Postavili smo nove standarde

Serija je opremljena najtanjom slobodnom rukom u industriji vezenja. Omogućuje izvršenja radnih zadataka koje prethodno nisu mogle biti obrađene, npr. džepovi košulje ili cipele. Mašine se ubacuju bez "pikera” na prednjoj strani. Vaša prednost: Tekstil se više ne može uhvatiti u kuku i zato ostaje neoštećen. Oslonite se na kvalitetnu proizvodnju sa najmanjim nedostacima na slobodnoj ruci.

Mašine iz serije RACER se nude sa brojem glava 1, 2, 4, 6 I 8. U ponudi su mašine sa razmakom glave od 400, 495 I kod određenih modela 700mm. Kod dubine radnog polja za izbor su dubine 500 ili 700 mm. Broj igala se razlikuje, stradardno su 12 igala na raspolaganju ali određeni modeli se nude sa 18 ili 24 igala.


Specifičnosti vez mašina serije

RACER

Izdvajamo iz ponude RACER vez mašine:

racer 1xl vez mašina - predo doo

RACER 1XL

XL strojeve karakterizira izuzetno veliko polje za vez za 700 x 700 mm. Pomoću 1XL, glava za vez s 24 igle stvara motive velikog formata i višebojne.

racer 1xl vez mašina - predo doo

RACER 02-18

Kao posebnost, ovaj stroj s dvije glave, svaki s 9 igala, nudi mogućnost dvostrukog puta za putovanje za jednu glavu. To rezultira u dva alternativna polja za vez za 550/1100 x 500 mm.

racer 2xl vez mašina - predo doo

RACER 8 S

Osim strojeva sa širokim razmakom glave (tip W), ovaj stroj (tip S) karakterizira i manji razmak glave između osam glava s dvanaest igala.