• Union Special ::: predo ada

KARUSELI ZA SITO ŠTAMPU SCHENK

SCHENK je renomirani proizvodjač ručnih i automatskih karusela za sito štampu iz Nemačke.

Naziv marke SCHENK oduvek je bio povezan sa mašinama za štampanje tekstila. 70-ih godina SCHENK je izvršio revoluciju u industriji sito štampe uvođenjem prvog karusela na tržište. Do danas, ovu vrstu mašina koristi većina štampača tekstila. Ovaj koncept je inspirisao brojne druge proizvođače.

Uspeh kompanije SCHENK je uglavnom posledica njegove stalne inovacije sa ciljem da udovolji zahtevima sve zahtevnijih zadataka u sito štampi.

Sedište kompanije Heinz Walz GmbH nalazi se u Pfullingenu, u blizini Stuttgarta, na 30 minuta od međunarodnog aerodroma. Proizvodnja opreme za sito štampu je Pfullingen i odatle se isporučuju širom sveta.

Za potrebe naših kupaca pored karusela isporučujemo još: dodatke za sito štampu kao što su npr. oprema za izradu šablona, međufazne sušače, trakaste sušače i palete za posebne zahteve.

Program je upotpunjen sa flok uređajima u različitim verzijama kao posebne jedinice i kao sastavni deo karusela za sito štampu.

Zašto Vam možemo biti idealan partner u Vašem radu?
- nudimo fleksibilne mašine sa velikim izborom raznih tipova mašina
- nudimo Vam efikasan servis praćen brzom i preciznom isporukom rezervnih delova

Naši karuseli Vam nude rešenje sito štampe nezavno od toga da li želite koristiti sito štampu na reklamnim materijalima, na modnim predmetima, na kućnom tekstilu ili u industrijskoj primeni.

Proces štampanja nije ograničen na tekstil, predmete od metala, kartona, papira, plastike i kože takođe se mogu štampati i / ili flokirati.

Opširnije informacije o kompletnoj ponudi SCHENK možete dobiti na veb sajtu: www.walz-gmbh.de