• Roll2Basket ::: predo ada

Roll2Basket - Rešenja za delimično i potpuno automatsko pravljenje vezova na tekstilnim trakama

Za Vas smo dodatno razvili naš sistem trake: Roll2Basket omogućava vez na trakama širine od 10 mm do 150 mm. U zavisnosti od Vaših želja, vez možete imati u jednoj ili više boja. Pored čistog veza, na trake možete da našivate i kordel sa aparatom za našivanje kordela EP1.2, u ovom slučaju na smanjenom polju za vez.

Sistem Roll2BASKET Možete naknadno montirati na sve vez mašine SPRINT ili RACER pod uslovom da posedjuju bordirni ram. Uređaj je pričvršćen na prednju stranu stola. Uređaju je potreban komprimovani vazduh tako da mora biti povezan na kompresor.

Optički senzor

Opcioni optički senzor dostupan za Roll2Basket, prepoznaje specifične oznake na traci. Ovo kontrolira vučnu jedinicu i stezni okvir na takav način da je područje veza precizno postavljeno u dubini polja za vez (Y osa). Ova opcija je bitna ako radite vez na traci koja na sebi ima detalje unapred pripremjene sa sito štampom ili utkane motive, pa je neophodno 100% precizno pozicioniranje veza.

Automatska jedinica za preuzimanje

U osnovnoj verziji Roll2Basket-a, izvezeni trakasti materijal sakuplja se u posudi za sakupljanje (korpi). Nova opcionalna jedinica za automatsko namotavanje podržava daljnju industrijsku obradu, jer za to je obično potrebna rolna roba. Rolne za prihvat vezene trake prečnika do 400 mm nude puno prostora za gotove vezene trake, čak i sa maksimalnom debljinom materijala od 5 mm.