• CHALLENGER ::: predo ada

CHALLENGER - naša nova premijer klasa

Bez obzira da li se fokusirate na vez koristeći bordirni ram ili pojedinačne ramove vez mašina iz serije CHALLENGER je idealno sredstvo za proizvodnju sa kojim možete ispuniti najviše standarde kvaliteta svojih kupaca. Mašine se nude od 10 do 15 glava sa 9 ili 12 igala, koje upravlja i pokreće nova upravljačka elektronika MCP 35, najnoviji davači impulsa i moćni servo motori.

Vez mašine ZSK kombinuju svojstva koja je ranije bilo teško uskladiti: maksimalna preciznost slike veza i apsolutna pouzdanost neprekidnog rada.

Stabilna konstrukcija i posebno razvijeni prigušivači vibracija osiguravaju da mašine rade tiho i sa niskim vibracijama čak i pod maksimalnim opterećenjem. Izuzetno veliko radno polje u kombinaciji sa najvećom brzinom veza rezultiraju ogroman produktivnost. Napravljene i proizvedene u Nemačkoj, naše vez mašine CHALLENGER garantuju najkraće vreme otplate zahvaljujući ogromnoj brzini, tačnosti i fleksibilnosti, kao i dokazanoj dugotrajnosti.

OPCIJE I PRIBOR

- aparat za našivanje kordela
- aparat za našivanje bisera
- bušač
- aparat za našivanje šljokica
- HAC aparat za sečenje sa vrućim vazduhom
- automatski menjač bobine SKW 1-1

PREDNOSTI SERIJE CHALLENGER
Servo motori

Glavna prednost serije CHALLENGER je upotreba servo motora umesto stepper motora za pomeranje pantografa. Servomotori stvaraju veći i konstantni obrtni moment i na taj način dovode do povećanih performansi, efikasnosti i kvaliteta uboda. Pored toga, servomotori stvaraju manju buku tokom pomeranja pantografa i znatno glatkiji pokret.

Energetska efikasnost

Sve mašine CHALLENGER opremljene su LED osvetljenjem. Upoređivanje CKSCF 1512 sa KSCFB 1512 dovodi do uštede energije od približno 750 kVh (rad 24/5, 50 nedelja godišnje) kod mašine iz serija CHALLENGER.

Menjanje boje

Od početka 2019. godine, CHALLENGER serija śe nudi novom promenom boja kojom se vreme promene boje skraćuje do 75%. Standardna serija CHALLENGER već nudi poboljšano vreme promene boje za oko dve sekunde po procesu u poređenju sa standardnom ravnom mašinom ZSK. Serija CHALLENGER opremljena je bržim fanger motorom, i prvi ubodi nakon promene boje su poboljšani.

Dizajn stola

Sve mašine iz serije CHALLENGER sa poljem za vez od 1.000 mm ili više opremljene su isečenim stolovima od 600 mm kako bi operateru omogućio bolji pristup glavi za vez. Na zahtev se mogu ponuditi i drugi dizajni stolova.

Noseća konstrukcija

Konstrukcija potpornih šipki ispod stolova je izmenjena. Novi dizajn omogućava više prostora za operatera ispod mašine i brže menjanje špulne.

MCP35

CHALLENGER mašine su opremljene MCP 35 elektronskim pločama. To omogućava redovne nadogradnje softvera T8-2 najnovijim funkcijama.


Specifičnosti vez mašina serije

CHALLENGER